mandag den 7. februar 2011

Vildtgryde af rådyr med kartoffelmos

I anledning af Papas fødselsdag bød han på noget ekstra lækkert i aften, nemlig vildtgryde lavet af 2 rådyrbove med kartoffelmos til. Ærgerligt at jagtsæsonen for råvildt allerede er ovre.



Det er utroligt hvad man kan kreere med nogle simple ingredienser:

2 rådyrbove
2 store tykke skiver bacon
8 gulerødder
4 mellemstore løg
4-5 laurbærblade
rosmarin
salt og peber
½ l piskefløde
2 dl vand
vildtfond (ja, det er nok at snyde lidt!)
½ l rødvin
lidt maizena til at jævne med

15-20 kartofler
lidt mælk
lidt smør

Vildt er fantastisk vintermad der kan få alle til at lyse helt op i det mørke halvår.

ENJOY. PAPA RECOMMENDS!

2 kommentarer:

  1. Uhmmm....det ser bare lækkert ud. Den opskrift kommer lige på min "to-do-liste" og bliver hevet frem når jeg engang falder over et rådyr. ;o)

    SvarSlet
  2. Tak Charlotte.

    Papa anbefaler denne ret. Alle tiders vinterspise. Hvis du falder over et rådyr engang, så kan du jo prøve. Pas godt på, at ingen får tygget i nogle hagl!!!

    SvarSlet