Nakkekoteletter er efter min mening noget af det allerbedste fra en gris.
Fedtmarmoreringen i kødet tilfører retten masser af smag sammen med bacon og krydderurter.
Nakkekoteletter fyldt med kryddersmør og krydret med timian.
Kartoffelbåde, pastinakker, hvidløg og masser af bacon i jomfruolivenolie bagt i ovnen.
Denne italienskinspirerede ret er nem at lave, hvis man ikke har oceaner af tid.
Kartofler, pastinakker og hvidløg kommes i et ildfast fad og stilles i ovnen på 225 grader i 1 time.
Bacon steges på en brandvarm pande mens der skæres lommer i siderne på koteletterne.
Lidt kryddersmør (i dette tilfælde hjemmelavet med hvidløg og timian) kommes i koteletterne.
Den færdigstegte bacon kommes i det ildfaste fad og koteletterne steges 5 min. på hver side.
Kartoffelbåde, pastinakker, hvidløg og masser af bacon i jomfruolivenolie bagt i ovnen.
Denne italienskinspirerede ret er nem at lave, hvis man ikke har oceaner af tid.
Kartofler, pastinakker og hvidløg kommes i et ildfast fad og stilles i ovnen på 225 grader i 1 time.
Bacon steges på en brandvarm pande mens der skæres lommer i siderne på koteletterne.
Lidt kryddersmør (i dette tilfælde hjemmelavet med hvidløg og timian) kommes i koteletterne.
Den færdigstegte bacon kommes i det ildfaste fad og koteletterne steges 5 min. på hver side.
Når de er stegt, lægges de ned til alle de andre ingredienser i det ildfaste fad og "bager med" de sidste 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar