fredag den 4. februar 2011

Rosmarinkrydret kylling med ovnbagte oreganokrydrede rodfrugter

Papa bød i aften på kyllinger krydret rundhåndet med rosmarin. Dertil ovnbagte pastinakker, kartofler, gulerødder, løg og hvidløg. Rodfrugterne blev vendt i jomfruolivenolie og krydret med salt, peber og den fantastiske oregano, som jeg sidste år havde med hjem, fra den lille græske landsby Prokopi der ligger på øen Evia lidt nord for Athen.




Rodfrugter er årstidens gode og smagfulde grøntsager. Jeg holder meget af at bruge dem, for de indeholder så mange gode ting i modsætning til fx tomater og agurker der i vinterhalvåret bliver dyrket i drivhuse og importeret og ikke smager af en pind.

2 kommentarer:

  1. Godkendt....De ser mega godt ud.

    SvarSlet
  2. Tak K. Jeg glemte desværre at tage nogle nærbilleder, så man kan se herligheden helt tæt på. Sorry!

    SvarSlet